Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Priser

PBS medlemskab Pris pr. mdr.
Kun hold

Fri styrke og kredsløb

kr. 199,-

kr. 199,-

Begge dele kr. 249,-
Begge dele +60/pensionist

Fri styrke og kredsløb 15-21 år *gælder kun Skanderborg
kr. 199,-


kr. 149,-

Til disse 4 typer af medlemskaber kan tilkøbes Skanderborg svømmehallen for 50,- ekstra. Oprettelsesgebyr 149,- på alle pbsaftaler.

Kontante priser

1 mdr. kr. 399,-
6 mdr. kr. 1800,-
12 mdr. kr. 3000,-

Svømmehal kan ikke tilkøbes på kontante aftaler.

Unge/børn under 13 år?

Såfremt du er under 13 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du over 13 år vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS-medlemskab og koster 50 kr. Du kan sætte dit medlemskab i bero i minimum 14 dage og op til 1 år. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Berosætning kan ske online via www.hoejvangen.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2.

2. Berosætning skal ske via e-mail til skanderborg@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstartsdato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til skanderborg@sportogfitness.dk. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

PBS omkostning

D. 1. september 2016 blev der pålagt en PBS omkostning på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Højvangen modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling via MobilePay.